Zemra e Fifit nuk është “single” dhe ka shumë dashuri


Në puntatën e sotme të “Shiko Kush LUAN” pjesë e lojrave u bë edhe Fifi me gjithë spirtivitetin dhe humorin që e karakterizon. Përballë Ermal Fejzullahut në një loje me gota, te dy ju përgjigjën disa pyetjeve prej së cilave mësuam diçka shumë interesante për Fifin. Pasi nuk mundi të kthejë gotën në krahun e duhur Fifi duhej ti përgjigjej pyetjes:

“Një zog na tha që zemra jote nuk është single, është e vërtetë apo zogjtë ja fusin edhe kot ndonjëherë?”. Fifi u përgjigj saktë e shkurt: “Zemra ime nuk është “single” po unë jam “single”, zemra është kokë e këmbë e dashurume”

Pra Fifi ka dikë në zemër por nuk është në një lidhje me këtë person. Jemi të sigurtë se dilemat do të na vazhdojnë edhe për disa kohë derisa ajo vetë të zbulojë më shumë.


Zemra e Fifit nuk është “single” dhe ka shumë dashuri

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in