(VIDEO) Nëna prostituon në prani të 2 fëmijëve të saj në mes të Tiranës


Mbrëmjen e djeshme, emisioni “Stop” ka publikuar një rast skandaloz që ndodh në mes të Tiranës.

Një nënë e dy fëmijëve ushtron prej disa kohësh aktivitetin ilegal pranë kompleksit malajzian në kthesën  e Kamzës.

Këtë aktivitet ajo e ushtron në sy të djalit të madh 12-vjeçar i cili është kthyer në tutorin e të ëmës, duke negociuar me klientët që vijnë për të, dhe të djalit tjetër 6 vjeccar.

Gjatë videos së regjistruar nga “Stop”, nëna e dy fëmijëve shprehet se policia është në dijeni të aktivitetit të saj, mirëpo ajo nuk ka ndërmarrë asnjë hap, duke e lënë gruan të lirë të veprojë.

Banorët e zonës janë ankuar shpesh për këtë situatë në lagjen e tyre, e cila është bërë shqetësuese prej 1 viti.

 


(VIDEO) Nëna prostituon në prani të 2 fëmijëve të saj në mes të Tiranës

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in