Duhet ta dini mirë se ku merren “përkëdheljet” këtë verë


Nëse ka një vend që të vjen menjëherë ndërmend kur mendon që duhet të relaksohesh apo ti dedikosh vetes disa orë të mira përkujdesje kur je në Tiranë është pikërisht “Velur Spa”. Arsyeja?

Përveçse ka shumë vite ekperiencë me staf të zgjedhur e klientë besnikë, ndodhet në një vend shumë të favorshëm, përballë “Drejtorisë së Policisë”. Stina e verës na gjen buzë detit dhe nëse mendoni se si do ja bëni për të “përkëdhelur” veten apo njerëzit tuaj të dashur me shërbimet që “Velur Spa” ofron, përgjigja është në jug në Shqipërisë.

Jo me një por me dy ambjente fantastike në Hotel “Splendor” në Dhërmi dhe “Miamar” në Livadhë. Kjo do të thotë që nuk keni pse të shqetësoheni për të bërë trajtimet që dëshironi, të cilat i merrni tek “Velur Spa” në Tiranë por mund të shijoni pushimet me paketë të plotë relaksi.

Çlodhja bëhet edhe më e ëmbël nëse përfitoni nga ofertat e verës.Mund t’i dhuroni pak kohë cilësore vetes suaj 

Të ndiheni si nën rrezet tropikale…

Të “zhvendoseni” për pak orë në Hawaii…

Ose t’i ndani momentet e relaksit me partnerin. 

Cilado qoftë zgjedhja juaj, me “Velur Spa” mund t’i shijoni pushimet ashtu siç duhet. 

/News31.al


Duhet ta dini mirë se ku merren “përkëdheljet” këtë verë

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in