Sipas studimit, nëse konsumoni shumë mish të kuq rrezikoheni nga sëmundjet në zemër


Shijet janë të ndryshme, ka nga ata persona që preferojnë shumë mishin e kuq e të tjerë që nuk e konsumojnë fare. Nëse bëni pjesë tek personat që e konsumojne mishin e kuq më shumë se dy herë në javë atehere rrezikoheni nga sëmundjet e zemrës.

Studimi që mori në eksperiment më shumë se 30 mijë persona konstatoi se ata që hanin dy porcione mish të kuq në javë ishin tri herë më të rrezikuar ndaj vdekjes së parakohshme. Studiuesit amerikanë tregojnë se vetëm mishi i peshkut bën përjashtim pasi është shumë i sigurtë dhe i shëndetshëm për organizmin.

Kështu që, ju adhuruesit e mishit- bëni mirë të ulni dozën e konsumimit të tij dhe ta përdorni në tryezat tuaja sa më rrallë./News31.al

Sipas studimit, nëse konsumoni shumë mish të kuq rrezikoheni nga sëmundjet në zemër

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in