Sipas studimit: Gratë janë shofere më të mira se burrat


Një studim i kryer së fundmi në Mbretërinë e Bashkuar nga “Confused.com”, ka nxjerrë si konkluzion se gratë janë shofere më të mira se burrat.

“Confused” zbuloi se kur bëhet fjalë për thyerjen e ligjit në rrugë burrat tejkalojnë gratë për drejtim të mjetit në mënyrë të pakujdesshme.

Nga 600,000 vepra penale automobilistike të kryera në Angli dhe Uells vitin e kaluar, 79 përqind e tyre ishin kryer nga burrat.

Studimi zbuloi se burrat gjithashtu kanë më shumë gjasa të jenë “fajtorë” sesa gratë kur bëjnë kërkesë për sigurim pas aksidenteve.

Gratë paguajnë më pak për sigurimin e makinës së tyre sesa burrat dhe kjo për shkak se ato shihen se janë shofere më të rregullta./News31.al

Sipas studimit: Gratë janë shofere më të mira se burrat

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in