Renato Mekolli ka një arsye pse merr bukë me vete në punë dhe “nuk i vëmë faj” aspak


Renato Mekolli nuk i është bashkuar nismës së Erion Veliaj për të marrë bukën me vete në shkollë. Edhe pse me enë ushqimi me vete në ambientet e Top Channel, “Djalli” i “Hell’s Kitchen” na kujton se kjo nuk është hera e parë që i drejtohet kësaj zgjedhje.

Nga fotot e postuara gjatë verës, kemi parë se Renato edhe në plazh shkon i përgatitur mirë kur vjen puna tek ushqimi, ndërsa në punë ka një arsye edhe më të fortë për të mos neglizhuar në këtë drejtim.


“Në plazh po e po që bukë me vete marr, por bukë me vete marr edhe në xhirimet e Hell’s Kitchen, jo për gjë po kaq inat sa më kanë konkurrentët nuk e di se çfarë mund të m’i hedhin ushqimit brenda”, ka shkruar Mekolli poshtë një foto ku shihet duke ngrënë me një pjesë të stafit.

Nuk i vëmë faj, pasi në “Hell’s Kitchen” gjithçka mund të ndodhë… /News31.al

Renato Mekolli ka një arsye pse merr bukë me vete në punë dhe “nuk i vëmë faj” aspak

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in