Radhë kilometrike në kufirin Shqipëri-Kosovë


Radhë kilometrike dhe pritje të gjata në kufirin Shqipëri-Kosovë. Për shkak të fluksit për festimet e 10 vjetorit të pavarësisë, pika kufitare e Morinës është përballur me një numër të lartë hyrjeje për në Kosovë. Qytetarët ironizojnë në rrjete sociale situatën duke e cilësuar të turpshme që nuk arrihet dot të hiqen barrierat as në një ditë të shënuar për shtetin e Kosovës.


Radhë kilometrike në kufirin Shqipëri-Kosovë

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in