Përgjigja e Ronela Hajatit për Young Zerkën i jep fund një herë e mirë dilemave për marrëdhënien e tyre


U bënë vite që konfuzohemi me përgjigjet që ata japin, veprimet që bëjnë karshi njëri tjetrit dhe gjithë lojës mediatike që duket se nuk ka fund. Po flasim për Ronelën dhe Young Zerkan që janë dy ndër personazhet më të dashur të publikut e që marrëdhënien e tyre nuk kanë dashur tan sqarojnë asnjëherë siç duhet.

Dy puntata më parë, në Shiko kush Luan, Young Zerka bëri dy deklarata kontradiktore. Fillimisht këngëtari u përgjigj se shpirti binjak i tij është Ronela Hajati më pas në një tjetër lojë e konsideroi atë vetëm kolege.

Mes konfuzionit të krijuar, produksioni i “Shiko kush Luan” me anë të lojës ‘Ndaje ose Haje’ pyeti këtë herë Ronela Hajatin nëse Young Zerka për të ishte shpirt binjak apo thjesht koleg dhe këngëtarja pa ngurruar gjatë u përgjigj: “Shpirt binjak”.

Më në fund! Epo a duhet të themi urime çiftit apo sërish do të kemi një deklaratë që do ta rrëzojë përceptimin tonë sërish?/News31.al

Përgjigja e Ronela Hajatit për Young Zerkën i jep fund një herë e mirë dilemave për marrëdhënien e tyre

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in