Pas “Balena Blu”, sfida më e re në ‘Tik Tok’ bëhet problem për prindërit


“Balena blu” u kthye në makth për shumë prindër e sidomos për adoleshentët që ranë pre e kësaj sfide.

Mirëpo duket se një tjetër sfidë e rrezikshme po bëhet virale dhe ajo gjendet në aplikacionin “Tiktok”.

E quajtur “shkelës të kafkës”, sfida e çuditshme konsiston që tre persona duhet të qëndrojnë krah për krah. Personi në mes kërcen lart, ndërsa ata që janë anash i gjuajnë në këmbë.

Një tjetër video për këtë sfide është realizuar në një shkollë në Meksikë, aty ku shihen dy nxënës që rrëzojnë në tokë një shok klase.

Sipas mjekëve, kjo sfidë nuk duhet të bërë pasi mund të shkaktojë thyerje kockash.

Personi që hidher ben një rënie të lirë. Ai ose ajo mund të thyejë gjurin, kyçin e këmbës ose ndonjë nyje tjetër. Ekziston gjithashtu një rrezik i ligamenteve”– shprehen mjekët.

/News31.al


Pas “Balena Blu”, sfida më e re në ‘Tik Tok’ bëhet problem për prindërit

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format