Nuk keni nevojë të vazhdoni të kërkoni! Këto janë vendet ideale për pushimet e 2019-ës


Keni nevojë për ide pushimi për vitin e ardhshëm? Lista e realizuar nga “Lonely Planet” për vitin 2019 sipas ekspertëve të tyre të udhëtimit kanë nxjerr në pah vendet të cilat duhen vizituar. Këtë vit, lista e tyre përfshin 10 qytete të shkëlqyera, 10 vende emocionuese, 10 destinacione me vlerë të madhe dhe 10 rajone që duhet ti vizitojmë.( Ndoshta jo të gjitha njëherësh por disa prej tyre).

Nëse jeni në kërkim për vendin e pushimeve të vitit 2019, këtu më poshtë janë të listuara magjitë që ndodhen në cepa të ndryshëm të botës.

Copenhagen, Denmark

Shēnzhèn, China

Novi Sad, Serbia

Miami, Florida, USA

Kathmandu, Nepal

Mexico City, Mexico

Dakar, Senegal

Seattle, USA

Zadar, Croatia

Meknès, Morocco

Burimi: Womanandhome

Nuk keni nevojë të vazhdoni të kërkoni! Këto janë vendet ideale për pushimet e 2019-ës

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in