Nuk jeni aspak vonë për një bark të sheshtë këtë verë, mjafton të ndiqni këshillën tonë


Tanimë të gjithë jemi të vetëdijshëm që një ndër klinikat më prestigjoze në lidhje me estetikën e pamjen tonë në Tiranë është “Eden Laser Clinic”. Pa dhembje, larg gjilpërave dhe me fjalën më të fundit të teknologjisë, “Eden” na ofron pamjen dhe trupin që ëndërrojmë në një kohë fare të shkurtër. Jo më kot, “Eden” është kthyer në “parajsën” e shumë personazheve të njohur shqiptarë dhe klientelës që rritet dita ditës në klinikë.

Disa javë më parë ju folëm për epilimin me laser dhe zhdukjen e gushës së dyfishtë. 

Ndërsa ditën e sotme do të ndalemi tek një tjetër pjesë shumë e rëndësishme e trupit tonë, që është barku. Një bark të sheshtë, pa strija dhe pa dhjam, kush nuk do ta donte? E aq më tepër tani që jemi në sezonin e verës dhe eksopozimi i formave trupore është akoma më i lartë prej pushimeve. Nëse mendoni se kjo verë “iku si iku” dhe duhet të pranoni barkun tuaj ashtu siç e keni (edhe përse nuk e pëlqeni), jeni totalisht gabim!

“Eden Laser Clinic” me anë të teknologjisë së fjalës së fundit, bën që dhjami të zhduket në kohë rekord dhe rezultati të jetë i dukshëm që në seancat e para. Kjo është e mundur falë “Accent Prime” me veti 2 në 1: ultratinguj dhe radiofrekuencë. Për t’jua shpjeguar shumë qartë: Ultratinguj të tre tipeve të ndryshëm valësh, dëmtojnë specifikisht membranën e qelizave adipoze, duke mos ndikuar në indet përreth. Radiofrekuenca unipolare është më e fuqishmja e përdorur ndonjëherë, 40.68 Mhz, krahasuar me platformat si motra në të cilat arrihet maksimumi 8Mhz, rrit tonusin e indeve dhe elasticitetin e lëkurës, duke bërë që barku juaj dhe pjesët anësore të sheshohen maksimalisht duke e ruajtur elasticitetin e lëkurës.

Kjo platformë krahas rimodelimit të trupit ju ndihmon sigurisht edhe për atë të fytyrës.

Për të gjithë ju që mund të jeni skeptikë dhe doni prova konkrete, “Eden” në mënyrën më transparente, publikon rezultat e personave të cilët kanë aplikuar një shërbim të tillë dhe rezultati është mëse i dukshëm që në seancën e dytë ndërkohë që shumica e pacientëve arrijnë objektivin e tyre brenda 4 seancave. Seancat kryhen nga njëra tjetra me një hapsirë kohore prej një jave.

 

View this post on Instagram

 

Rezultatet pas seancës së dytë me Accent Prime, në trajtimin e adipoziteteve te lokalizuara në zonën abdominale dhe të anësoreve. Pacientja ka humbur 6.5 cm🙌 Accent Prime 2 në1 , Ultratinguj dhe Radiofrekuencë. Platforma dedikuar rimodelimit të trupit dhe fytyrës. Ultratinguj të tre tipeve të ndryshëm valësh, dëmtojnë specifikisht membranën e qelizave adipoze, duke mos ndikuar në indet përreth. Radiofrekuenca unipolare, më e fuqishmja e përdorur ndonjëherë, 40.68 Mhz, krahasuar me platformat si motra në të cilat arrihet maksimumi 8Mhz, rrit tonusin e indeve dhe elasticitetin e lëkurës. Për veten në Eden! #accentprime #skin #cellulitetreatment #bodycontouring #almalaser #laserclinic #wrinkles

A post shared by Eden Laser Clinic (@eden.laser.clinic) on

 

View this post on Instagram

 

Rezultatet hap pas hapi me Accent Prime, në trajtimin e adipoziteteve te lokalizuara në zonën abdominale dhe të anësoreve. Pacientja ka humbur 7.2 cm🙌 Accent Prime 2 në1 , Ultratinguj dhe Radiofrekuencë. Platforma dedikuar rimodelimit të trupit dhe fytyrës. Ultratinguj të tre tipeve të ndryshëm valësh, dëmtojnë specifikisht membranën e qelizave adipoze, duke mos ndikuar në indet përreth. Radiofrekuenca unipolare, më e fuqishmja e përdorur ndonjëherë, 40.68 Mhz, krahasuar me platformat si motra në të cilat arrihet maksimumi 8Mhz, rrit tonusin e indeve dhe elasticitetin e lëkurës. Për veten në Eden! #accentprime #skin #cellulitetreatment #bodycontouring #almalaser #laserclinic #wrinkles#elcteamtirana

A post shared by Eden Laser Clinic (@eden.laser.clinic) on

Ashtu siç edhe e thamë dhe e pamë nga fotot, rezultati është i dukshëm që në seancën e dytë kështu që nuk jeni aspak vonë për të pasur trupin e verës. Një bark i sheshtë dhe shumë estetik, për t’iu dhuruar pamjen që dëshironi! Jeni gati të “shkëlqeni” me barkun e “ri” dhe mos t’ju duhet të shqetësoheni për pamjen tuaj në plazh? “Eden Laser Clinic” ju jep zgjidhjen e duhur në kohë rekord!/News31

/News31.al


Nuk jeni aspak vonë për një bark të sheshtë këtë verë, mjafton të ndiqni këshillën tonë

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in