Njihuni me 10 artistët më të paguar për vitin 2019


Siç është traditë, revista “Forbes” publikon në fund të vitit listën e artistëve më të paguar në botë. Për vitin 2019-të në vend të parë qëndron Taylor Swift e cila edhe këtë vit ka qenë në konkurrencë me Kanye West i cili renditet në vend të dytë. Taylor qëndron në krye të listës me 185 milionë dollarë pas përfundimit të turneut të saj më të fundit.

Reperi Kanye West në vendin e dytë me 150 milionë dollarë e më pas rradhiten Ed Sheeran dhe The Eagles në vendin e tretë dhe të katërt.

Dhjetë artistët më të paguar sipas Forbes për vitin 2019:

Taylor Swift (185 milionë dollarë)

Kanye West (150 milionë dollarë)

Ed Sheeran (110 milionë dollarë)

The Eagles (100 milionë dollarë)

Elton John (84 milionë dollarë)

Jay Z (81 milionë dollarë)

Beyonce (81 milionë dollarë)

Drake (75 milionë dollarë)

Diddy (70 milionë dollarë)

Metallica (68. 5 milionë dollarë)

Njihuni me 10 artistët më të paguar për vitin 2019

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in