Ndryshimi i rradhës i Instagram, trajnohet sistemi që shmang përshkrimet fyese


Kompania “Instagram” në pronësi të Facebook ka deklaruar se ka trajnuar sistemin “Al” për të zbuluar përshkrimet fyese që bëhen në foto dhe video.

Ideja e gjithë këtij veprimi të papritur të Instagram është që përdoruesve tu jepet një shans për të riorganizuar dhe rimenduar fjalët e tyre.

Instagram ka njoftuar se ky vendim do të futet menjëherë në fuqi në disa vende të botës.

Ky ndryshim vjen pasi në vitin 2017 Instagram është renditur si një nga platformat më të këqija pasi përcjell të gjitha llojet e ngacmimeve që bëhen kundrejt individëve./News31.al

Ndryshimi i rradhës i Instagram, trajnohet sistemi që shmang përshkrimet fyese

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in