Listën bëjeni gati që tani, këto janë 5 filmat që duhet t’i shikoni medoemos për Halloween


Tetori nuk ka asgjë të veçantë, përpos etiketimit si “muaji më i frikshëm” i vitit, e kjo e gjitha e mundur falë datës 31. Ndonëse jo një event tradicional për shumë vende, kultura amerikane ia ka dalë mbanë të na drejtojë sytë tek dita e fundit e tetorit.

Shumë njerëz preferojnë të dalin në rrugë në mbrëmjen e Halloween-it dhe tashmë të gjithë e dimë që kostumet e secilit janë ato që tërheqin më shumë vëmendje. Disa preferojnë të shndërrohen në personazhe filmash, të tjerë mjaftohen me një maskë të frikshme apo grim të ngjashëm.

Por, ka dhe nga ata që nuk planifikojnë ndonjë gjë me rëndësi më 31 tetor, kështu që zgjedhin komfortin e shtëpisë. Në mënyrë që (sidoqoftë) t’i ndjeni ‘morrnicat’ e këtij Halloween-i, ne të News31.al kemi përgjedhur pesë filma për t’ia shtuar listës së horroreve të preferuar.

Kujdes, disa do t’ju tundojnë që nga fotot!/News31.al

 

“ONIBABA” – Kaneto Shindo (1964)

“NAKED LUNCH” – David Cronenberg (1991)

“IN THE MOUTH OF MADNESS” – John Carpenter (1994)

“MULHOLLAND DRIVE” – David Lynch (2001)

“GET OUT” – Jordan Peele (2017)

Listën bëjeni gati që tani, këto janë 5 filmat që duhet t’i shikoni medoemos për Halloween

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in