Kushton më shtrenjtë të rrisësh një djalë apo një vajzë?


Të rrisësh një fëmijë, duke i plotësuar atij të gjitha nevojat, kërkesat dhe dëshirat është padyshim mjaft e vështirë. Kjo, kur në mes futet një problem madhor siç janë kushtet ekonomike. Por, kush shpenzon më tepër: djemtë apo vajzat?

“The Sun” ka publikuar një studim të kryer nga “Sainsabury’s Bank”.  Ata pyetën më shumë se 2000 njerëz dhe përfundimi ishte i tillë:

Nga lindja e deri në moshën 5-vjeçare, vajzat shpenzojnë gati 300 paund në vit më tepër se djemtë. Por hendeku dyfishohet në gati 600 paund në mes të moshës 14 dhe 18-vjeçare.  Pra, të rrisësh një vajzë kushton më shumë sesa të rrisësh një djalë!

Një arsye kryesore është se veshjet e vajzave kushtojnë më shumë sesa të djemve”, raportoi Sainsbury’s Bank.

Gjithashtu po  të njëjtët persona, u shprehën se priren ta mbështesin fëmijën e tyre finaciarisht deri në moshën 29 vjeçare./News31


Kushton më shtrenjtë të rrisësh një djalë apo një vajzë?

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in