Jetojnë të ndarë prej 1 viti, Kim dhe Kanye janë shumë pranë divorcit


Detaje të reja zbulohen për marrëdhënien e Kim Kardashian dhe Kanye West. Deklarat e Kanye sollën një varg reagimesh, që u finalizuan me vendimin e Kim për të qëndruar larg derisa situata të qetësohet.

Por burime të reja kanë zbuluar më shumë. Sipas “UsWeekly”, ata jetojnë të ndarë prej 1 viti, duke qenë se Kanye është zhvendosur në fermën në Wyoming, të cilën e sheh si një vend që i bën mirë për kreativitetin.

“Kanye ka ndenjur në Wyoming gjithë këtë vit. Kim shkon ta vizitojë bashkë me fëmijët rreth 1 herë në pesë javë. Ata nuk po kalojnë kohë bashkë sepse ai e zhvendosi jetën e tij në Wyoming dhe aty nuk është vendi ku ndodh jeta e tyre, ku është familja e tyre apo ku fëmijët shkojnë në shkollë.”

Nga ana tjetër, pas ngjarjeve të fundit Kim po konsideron të përfundojë martesën mes tyre, sepse gjërat duket se nuk funksionojnë më. Burime për People janë shprehur:

“Ajo nuk po merr atë që do nga Kanye. Arriti në pikën që fluturoi në Cody thjesht për t’i thënë mirupafshim dhe që martesa e tyre ka përfunduar. Ai nuk duket sikur e kupton atë që ajo i thotë. Nuk ka ndryshuar asgjë për të cilën i ka thënë të ndryshojë. Kim është e shkatërruar. Gjëja e fundit që do është të jetë e divorcuar me 4 fëmijë.Ajo e di që do jetë mirë financiarisht, por shqetësimet kanë të bëjnë me fëmijët dhe marrëdhënien e tyre. Kim po shkon drejt divorcit, por nuk i dihet nëse do ta firmosë përfundimisht apo jo.”

/News31.al/


Jetojnë të ndarë prej 1 viti, Kim dhe Kanye janë shumë pranë divorcit

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in