Jo shumë larg nesh! Ky shtet cilësohet si më i miri në botë


Për të tretën herë, Zvicra konsiderohet si shteti më i mirë në botë. Zvicra mban pozicionin e saj të përgjithshëm në vendin e parë, sipas një raporti botëror të më shumë se 20 mijë njerëzve. Për vitin 2019, Japonia tashmë ndodhet në vendin e dytë, pasohet nga Kanadaja, Gjermania dhe Mbretëria e Bashkuar që janë në pesë vendet e para.

Më pas në renditje janë Suedia, Australia, Shtetet e Bashkuara, Norvegjia dhe Franca.

Kjo renditje është bërë nga shërbimi dixhital i lajmeve “US News & World Report”, kompania e marketingut Y & R dhe Shkolla Wharton, një shkollë biznesi në Universitetin e Pensilvanisë.

Zvicra shihet si e shkëlqyer në shumë fusha në raportin e vendeve më të mira, si biznesi, duke siguruar një cilësi të lartë të jetës dhe duke qenë një lider në inovacionin.


Jo shumë larg nesh! Ky shtet cilësohet si më i miri në botë

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in