Jep dorëheqjen Ministri i Drejtësisë së Kosovës


Jep dorëheqjen Ministri i Drejtësisë së Kosovës. Abelard Tahiri e ndërmori këtë akt pasi u shpreh i pakënaqur me zhvillimet e fundit në sistemin e Drejtësisë, përfshirë ndërhyrjet politike. Sipas Tahirit, të gjitha këto pritet të ndikojnë në mosliberalizimin e vizave. Tahiri i ka ofruar dorëheqjen kryetarit të partisë dhe kryeministrit të Kosovës.

Jep dorëheqjen Ministri i Drejtësisë së Kosovës

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in