Gratë që qëndrojnë për një kohë të gjatë beqare janë më të lumtura, mësoni arsyet


Numri i grave beqare sa po vjen dhe po rritet e duket se kanë goxha arsye se përse kanë bërë këtë zgjedhje.

Sipas një studimi të kohëve të fundit, shumë vajza dhe gra zgjedhin të qëndrojnë single dhe të shijojnë jetën e tyre për shkak se ndihen më të lumtura.

Nuk është aspak e vërtetë që të qënit beqar/e bën personin më të vetmuar apo të trishtuar. Në fakt, vajzat dhe gratë që nuk janë në një lidhje romantike ndihen më të lumtura dhe disa prej arsyeve janë këto:

  • Kanë më tepër kohë për veten e tyre.
  • Bëjnë lidhjet e tyre familjare dhe shoqërore më të forta.
  • Udhëtojnë më tepër dhe shqetësohen më pak.
  • Fokusohen në karrierën e tyre dhe se zbulojnë çfarë ju pëlqen në të vërtetë.

/News31.al

Gratë që qëndrojnë për një kohë të gjatë beqare janë më të lumtura, mësoni arsyet

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format