Harrojini masat lehtësuese! Fundjava do të vazhdojë me kufizime të njejta


Masat kufizuese janë lehtësuar përgjatë dy javëve të fundit. Megjithatë, subjektet lejohen të qendrojnë të hapura deri në orën 21:00.

Por, si do të vijohet me fundjavën këtë herë? Në një kohë kur të gjithë menduan se e shtuna dhe e diela do të vijonin si ditët pararendëse, kryeministri Rama njoftoi të kundërtën. “KJO FUNDJAVË DO TË VIJOJË NJËSOJ SI E SHKUARA😊 TA KALONI SA MË QETË🙏”, shkruan Rama në Facebook.

Pra, sipas këtij statusi, në zonat e kuqe do të ketë liri-dalje për të moshuarit deri në 10:00. Ndërsa, nga ora 11:00 deri në 17:30 do të lejohen prindërit me fëmijët… /News31.al


Harrojini masat lehtësuese! Fundjava do të vazhdojë me kufizime të njejta

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in