“Ftesa për një gazetar të njohur shqiptar të përndjekur nga Rama” Adi Krasta rikthehet në ekran, në televizionin e Berat Buzhalës


Adi Krasta rikthehet sërish në ekran por këtë herë jo më në Shqipëri, por në një televizion në Kosovë.

Drejtori i T7 në Kosovë, Berat Buzhala ka qenë ai që ka dhënë lajmin e rikthimit të Krastës në ekran.

Siç shihet nga foto i ftuar i parë për Adi Krastën do të jetë Kryeminstri në ikje, Ramush Haradinaj. Ndërkohë Buzhala shkruan se Krasta do të jetë i lirë në punën e tij dhe nuk do ketë kurrë ndërhyrje editoriale.  Ai do të ketë liri të plote për të kritikuar qeverinë e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Turqisë dhe Amerikës.

Sonte ne T7 fillon nje emision i ri . Presidenti e mbane fjalen: Ftesa e realizuar per nje gazetar te njohur shqiptar te perndjekur nga Edi Rama ne Shqioeri per t’u bere pjese e T7’shit eshte bere realitet. Emisioni i tij fillon ne ora 21.00. Liri e plote editoriale. Per cdo kend dhe per kudo. Liri te plote per te kritikuar qeverine e Shqiperise, ate te Kosoves, te Maqedonise, te Turqise, te Amerikes. Qendroni para T7’shit sonte. Asnje dore e asnje politikani nuk eshte aq e gjate dhe aq e fuqishme sa te mberrije deri ne Express dhe T7”, shkruan Buzhala./News31.al

“Ftesa për një gazetar të njohur shqiptar të përndjekur nga Rama” Adi Krasta rikthehet në ekran, në televizionin e Berat Buzhalës

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in