Fotoja e dy minjve që zihen për një thërrime buke fiton çmimin prestigjioz në Londër


Një fotograf ka shkrepur një nga momentet më të rralla kur dy minj po zihen me njëri-tjetrin për një thërrime buke në një stacion në Londër.

Fotoja mban emrin “station squabble” dhe është realizuar nga fotografi Sam Roeley dhe tashmë është pjesë e Muzeut të Historisë Natyrore në konkursin e “Fotografia e vitit të kafshëve në Londër .”

Roeley është shprehur: “Shpresoj që kjo t’iu ketë treguar njerëzve një dramë të papritur që gjendet në një nga mjediset më të frekuentuara në Londër”.
Fotografia u shpall fituese e konkursit të fotove të kafshëve duke marrë 28 mijë vota nga publiku./News31.al

Fotoja e dy minjve që zihen për një thërrime buke fiton çmimin prestigjioz në Londër

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in