(FOTO)-Vendet e fshehura të cilat bota akoma nuk i ka zbuluar!


Doni të largohemi nga të gjithë dhe gjithcka që ju rrethon?

Për këtë ikje të shpejtë nga realiteti, një nga autorët e “Udhëtimeve sekrete të një jetese: 500 vendet më të mira për udhëtime në botë” Joe Yogerst na tregon destinacione të fshehura që nuk janë shumë të njohura për njerëzit, dhe aspak të populluara.

Sipas tij destinacioni më i mirë i fshehur për romance është Sri Lanka pasi ka gjithçka që ju nevojitet për një largim romantik, duke përfshirë hotelet elegante, plazhet e pakontrolluara, dhe kafshë të egra për ju aventurierët.

Pyrenees, France

Leptis Magna

Pantanal Wetlands, Brazil

Mauritius

North Dakota

Galapagos

Wrangell-Kluane Wilderness, Alaska

Tuamotu, Polynesia

 


(FOTO)-Vendet e fshehura të cilat bota akoma nuk i ka zbuluar!

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in