Eljo Hysko zyrtarisht deputet, Orinda & Turi nuk mund të ishin më krenarë se kaq!


Emri i Eljo Hyskos nuk është i panjohur për publikun se përveç faktit se ai është vëllai i Turjan Hyskos, është një nga emrat më të njohur të të rinjve të Parisë Socialiste sepse mban postin e Kryetarit të FRESSH.

Mirëpo duke qenë se dy deputetë nga Partia Socialiste kanë lënë mandatin sepse do të jenë të angazhuar në fushatën për Kryetar Bashkie aty ku janë përcaktuar, ka qëlluar që me vendet e lira, lista të spostohet tek emri i Eljo Hyskos që ka marrë zyrtarisht postin e deputetit të Kuvendit të Shqipërisë.

Të shumtë kanë qenë urimet qe ai ka marrë nga familjrët dhe miqtë por ne zgjodhëm ato të Turit dhe Orindës ku i pari është vëllai më krenar ndërsa e dyta kunata më e lumtur për këtë arritje.

Urime Eljo! /News31.al

 


Eljo Hysko zyrtarisht deputet, Orinda & Turi nuk mund të ishin më krenarë se kaq!

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in