Dialogu me Serbinë, qeveria e Kosovës miraton projektligjin


Qeveria e Kosovës ka miratuar projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit Shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë.
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, tha se ky projektligj do t’i dërgohet së shpejti Kuvendit për shqyrtimin dhe miratim.

“Me anë të ligjit do të përcaktohet hierarkia institucionale dhe procedura vendimmarrëse në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë”, tha Haradinaj gjatë mbledhjes së Qeverisë së Kosovës.


Dialogu me Serbinë, qeveria e Kosovës miraton projektligjin

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in