Dashuria juaj ka marrë fund! Ja shenjat që e tregojnë këtë


Keni filluar të bezdiseni nga partneri? Ndodh shpesh që dashuria të filloj të humbasë dhe nuk e shihni partnerin me të njëjtin sy.

Duhet të kuptoni nëse kjo është një ndjenjë momentale, apo thjesht nuk doni të jeni me të. Dashuria mund të venitet me kalimin e kohës, kështu që ju duhet të keni parasysh sesi ta kuptoni këtë gjë.

Më poshtë do të shihni disa prej shenjave që tregojnë se dashuria po merr fund.

  • Kur komunikimi me partnerin kthehet në një detyrim jo dëshirë.
  • Ju bezdiseni kur ai ju merr në telefon.
  • Nuk planifikoni ditët e ardhshme nën praninë e tij.
  • Ju ndaloni së planifikuari të bëni gjërat që i pëlqejnë atij.
  • Jetët tuaja bëhen paralele jo të lidhura.
  • Ju vazhdimisht i kritikoni ata.
  • I largoni partnerët nga planet tuaja.
  • Filloni të mos kujdeseni më për të.
  • Kur mendoni për të ju nuk keni asnjë lloj ndjesie si dashuri apo inat.

Dashuria juaj ka marrë fund! Ja shenjat që e tregojnë këtë

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in