Armina Mevlani ndan ‘sekretin’ e eleminimit të kilogramëve të tepërt pa dietë


Kur vjen puna tek eleminimi i kilogramëve të tepërt, të gjithë jemi ‘sy e veshë’ për të mësuar më shumë mbi detaje dhe metoda të ndryshme. Armina Mevlani ka zbuluar se për një vit ka arritur të eleminojë 6 kilogramë…pa dietë!

(Ok, premtuese.) Blogerja ka treguar se ndonëse nuk i është nënshtruar dietave drastike, përgjatë 12 muajve ka eleminuar kaloritë e tepërta. Përpos kësaj, ushtrimet kardio kanë qenë një nga dy elementet kyçe për rezultatin e dëshiruar të Arminës. Por, si t’i shmangni kaloritë e tepërta që sigurohen nga ushqimet?

Mishi i kuq, orizi i bardhë, qumshti, patatet, frutat e thata, buka e bardhë, ëmbëlsirat janë burim kalorish. Nëse përpiqeni t’i eleminoni plotësisht ose të rralloni përdorimin e tyre në regjimin tuaj ushqimor, kjo do t’ju ndihmojë të humbi më shpejtë peshë trupore. Ushtrimet fizike janë si gjithmonë rekomandimi i pashmangshëm në ‘luftën’ me kilogramët e tepërt, ndaj kombinimi i të dyja metodave e ka ndihmuar Arminën për formimin e një ‘beach body’ të dëshiruar.

Duhet vetëm pak (si shumë) vullnet… /News31.al


Armina Mevlani ndan ‘sekretin’ e eleminimit të kilogramëve të tepërt pa dietë

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in