6 aktivitete që do t’ju ndihmojnë të mos kaloni një të diel të mërzitshme


Është dita e fundit e javës, ajo që mezi e presim, pasi i dedikohemk totalisht kohës së lirë. Edhe pse totalisht larg punës, ndonjëherë të dielat mund të bëhen të mërzitshme.

Ndoshta nuk keni planifikuar asgjë për shkak të motit të keq kohët e fundit. Nuk ju vjen asgjë ndërmend se çfarë mund të bëni sot, e nga ana tjetër refuzoni që një ditë si kjo të humbasë për pak gjë. Dhe jo më kot, pasi dita e pushimit duhet shfrytëzuar në maksimum.

Mund të dëshironi të qëndroni në shtëpi ose të dilni jashtë për pak, të kaloni pak kohë vetëm apo nën shoqërinë e miqve. Për të mos kaluar një kohë të mërzitshme, më poshtë do të gjeni 6 sugjerime se si ditë të paplanifikuara si kjo të menaxhohen më së miri.

1. Lexoni një libër


2. Dedikojini përkujdesje pamjes së jashtme – bëni një banjë të ngrohtë, trajtoni lëkurën e flokët tuaj


3. Shkruani, pikturoni, krijoni diçka – fillimi i krijimit të një axhende do të ishte pikënisja më e mirë


4. Përgatitni një recetë ëmbëlsire


5. Organizoni një takim me miqtë rreth pasdites, jo vetëm për një kafe të thjeshtë, por edhe për të ngrënë diçka të lehtë


6. Mblidhuni me miqtë në shtëpi dhe organizoni lojëra argëtuese me zara, letra etj.

6 aktivitete që do t’ju ndihmojnë të mos kaloni një të diel të mërzitshme

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in