4 vende të zgjuara ku mund t’i fshihni paratë tuaja


Nëse jeni si shumica e njerëzve në këtë botë dhe ju pëlqen të shpenzoni sa më shumë para, jeni në artikullin e duhur.

Sepse të papriturave nuk i dihet dhe për këtë arsye duhet që me patjetër të lini disa para mënjanë. E dimë, është  e vështirë. Por e domosdoshme.

Kështu sa herë që i prishni paratë në kartën tuaj të kreditit, të keni një mundësi të dytë.

Por ku t’i fshihni këto para në shtëpi?

Ne kemi disa ide për ju dhe jo, nuk është poshtë dyshekut.

1-Brenda elektrikut të dorës- Nëse keni një elektrik që e përdorni për raste emergjente, zbërthejeni dhe i hiqni baterinë, futni brenda kartmonedhat dhe mbylleni sërish. Askujt nuk do t’i shkojë mendja.

2-Në akuariumin e peshqve- Mjafton një kavanoz i vogël i fshehur diku në atë lëmsh gurësh të vegjël.

3-Në kukullat ose arushët e fëmijëve- Hiqni pak nga pambuku që ka brenda dhe futni paratë tuaja.

4-Në një libër- Priteni një pjesë të librit në formë katrore dhe ja ku u bë një vend perfekt. Futeni librin në bibliotekë dhe gjithcka mbaroi.

Tani vendet jua treguam, mbetet vetëm t’i provoni!/News31.al/


4 vende të zgjuara ku mund t’i fshihni paratë tuaja

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in