“Mik i mirë në ditë të vështirë” Si ia dolën vëllezërit nga Tirana të vazhdojnë normalisht sipërmarrjet e tyre edhe gjatë pandemisë 

“Mik i mirë në ditë të vështirë” Si ia dolën vëllezërit nga Tirana të vazhdojnë normalisht sipërmarrjet e tyre edhe gjatë pandemisë 

Një shprehje që ne shqiptarët e kemi fort përzemër thotë “mik i mirë në ditë të vështirë”. Dhe nëse flasim për vështirësi, kohët e fundit kemi pasur jo pak. Dilemat, konfuzioni i kohës së pasigurtë që po jetojmë na bën shpesh të kthejmë sytë nga vetja e të pyesim nëse ia vlen të “ujisim” ëndrrat... ...
Shtetet e Bashkuara vendosin Shqipërinë në hartën e vendeve me rrjet te besuar falë Telekom Albania

Shtetet e Bashkuara vendosin Shqipërinë në hartën e vendeve me rrjet te besuar falë Telekom Albania

Departamenti Amerikan i Shtetit ka vendosur Shqipërinë në hartën e vendeve me rrjet të sigurtë, falë Telekon Albania. Kjo kompani është cilësuar nga SHBA si “Kompani e Pastër Telekomunikacioni”, e para në vend dhe rajon, po ashtu një ndër të parat edhe në Evropë. Ndërkohë që vendi ynë është bërë i pari në rajon që... ...
Nga xhirot me kuaj te puthjet, shqiptarët tregojnë çfarë nuk kanë provuar kurrë në jetë

Nga xhirot me kuaj te puthjet, shqiptarët tregojnë çfarë nuk kanë provuar kurrë në jetë

Dy ditë më parë, ju treguam historitë e 6 personave të huaj ku ata rrëfenin se çfarë nuk kishin bërë kurrë në jetë. Dikush nuk kishte puthur kurrë, një tjetër nuk kishte lexuar asnjë libër qëkur u rrit, ndërsa 72 vjeçari Brian nuk e mësoi kurrë biçikletën. Nisur nga kjo, zhvilluam një sondazh për ju.... ...
Mjaft na dhatë këshilla mëmësie ju që sapo jeni bërë nëna

Mjaft na dhatë këshilla mëmësie ju që sapo jeni bërë nëna

Më pëlqen shumë shprehja “Nënat e dinë më mirë” sidomos nëse bëhet fjalë për fëmijët e tu, pa të dhënë mend nje tipe që as nuk e pyete dhe që sapo është bërë nënë… Uaaaa vetë ke lindur ti? Pse u çmende? Ka lezet operacioni, del si zonje… Me gji i ke? Uaaaa s’ke pas... ...
Gjithçka që duhet të dini përpara se të vendosni filtër uji në shtëpinë tuaj 

Gjithçka që duhet të dini përpara se të vendosni filtër uji në shtëpinë tuaj 

Furnizimi me ujë të pastër në shtëpitë tona është një nga shenjat kryesore të civilizimit modern.  Sistemet moderne të ujit (filtrat) testojnë dhe trajtojnë ujin për të siguruar që është i sigurt për të gjitha nevojat tona – të pish ujë, ta përdorësh për gatim, pastrim dhe shumë funksione të tjera.  Duke qenë kështu, të gjithë ne... ...

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in